RÓLUNK

Üzemünket 2020 tavaszán, a járvány okozta gazdasági recesszió ideje alatt szerveztük meg, építettük fel. Tapasztalva a növekvő munkanélküliséget és a kenyériparban megjelenő hiányt, felelősségünknek éreztük munkahelyek teremtését és a hazai élelmiszeripar ellátottságának javítását. A vállalkozásunk építése során hatott ránk a nyugati kisvállalkozások szervezettsége és igényessége, valamint a kálvinista etika. Ez utóbbinak a szellemében célunk, hogy minden érintettünk számára értéket teremtsünk. Elkötelezettek vagyunk vevőink felé. Elutasítjuk azt az üzleti modellt, amely túlárazza az ételérzékenyek számára fejlesztett termékeket. Termékeink kiszerelésével hatni akarunk a fogyasztói szokásokra, felvállaljuk a környezettudatos működést, annak minden következményével együtt. Fontosnak tartjuk a vállalkozás családias jellegét, a kisüzemi működést, az élelmiszer-biztonságot, és mindenekelőtt azt, hogy igazi reggeleket ajándékozzunk Nektek! Kenyér, könnyedén.

Szabó Gergő

Élelmiszermérnök

Márkus Máté

Közgazdász